TOP 2000 in Concert, editie 2022

TOP 2000 in Concert, editie 2022

Yes!!! We’ve got a date, we’ve got a gig!
We gaan weer een schitterend avondvullend concert organiseren en wel het Music and Motion: TOP2000 in concert 2022!!
  • Wanneer? 10 december 2022
  • Waar? Landvast
De Melody Percussion Band van Soli organiseert, evenals in 2018, en dit keer samen met zanger Francesco Daniel en zangeres Marjet Duister het TOP 2000 in Concert met weer een spetterend programma zoals u van ons gewend bent.
Als klap op de vuurpijl vind er een swingende after party plaats, verzorgd door een DJ (wie is nog een verrassing…..)
Reserveert u alvast een gaatje in uw agenda??

Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten