Annuleren concerten Music and Motion 2022

Annuleren concerten Music and Motion 2022

Annuleren concerten 14 en 15 januari 2022:

Helaas hebben ook wij moeten besluiten ons aanstaande Music and Motion-concerten, op 14 en 15 januari 2022, te annuleren.

De huidige COVID-maatregelen zorgen ervoor dat de malletband en artiesten zich, met name op artistiek gebied, niet goed kunnen voorbereiden op dit mooie evenement. Bestuur, leden en commissie hebben daarom besloten beide concerten te annuleren.

Verplaatsen concerten:

Uiteraard willen wij het feestje uiteindelijk met u vieren! Wij mikken op medio april 2022, als de COVID-maatregelen ons begin 2022 toelaten de voorbereidingen in goede orde op te pakken.

Wij vinden het natuurlijk erg jammer, en hopen dan ook op jullie begrip.

Gekochte kaarten:

Bezoekers die kaarten gekocht krijgen hun geld retour, dit wordt op dit moment in orde gemaakt achter de schermen i.s.m. SCC Landvast die de kaartverkoop faciliteert. Vragen daarover kunt u stellen direct aan Landvast    > klik hier <

Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten