Welkom bij Music and Motion

Welkom bij Music and Motion

Welkom op de website van Music and Motion™.

 

Onder auspiciën van Soli Deo Gloria Alblasserdam presenteerde de Melody Percussion Band in samenwerking met coverband Mashmerize en DEEJAY4U op 8 december j.l. een spetterend Top 2000 concert met aansluitend een afterparty!

10 jaar geleden is het allemaal begonnen met een waar feestje in de sporthal Blokweer waar Pia Douwes te gast was.

op 20 juni a.s. vieren wij ons 120 jarig bestaan en dat willen we samen met u vieren! De sporthal zal weer omgetoverd worden tot een heus concertzaal waar we met onze “grote” orkesten en mashup band “Mashmerize” een geweldig muzikaal spektakel gaan neerzetten.

Voor deze 3e editie hebben we een grote Nederlandse artiest kunnen binnenhalen, te weten musicalster René van Kooten!!

Op deze website vind u meer informatie

Veel kijk en leesplezier

Namens organisatie Music and Motion

Simon Stehouwer
webmaster | Social media beheer
SDG Alblasserdam

Tags: , , ,

Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten